Published

Velkommen til BIRODANs nye hjemmeside

Overrasket over det nye look? Vi har nedlagt den oprindelige www.birodan.dk og er fremover at finde på www.kcprosupply.com. Du kigger lige nu på den sektion af siden, som er dedikeret til BIRODAN. Her kan du finde alle de samme informationer som på vores forrige hjemmeside, og vi er stadig det samme BIRODAN, du altid har kendt. Har du spørgsmål? Så skriv eller ring!

BIRODAN blev grundlagt i 1960 i København under navnet BIRO og har eksisteret i sin nuværende form som BIRODAN A/S siden 1983. I 2000 flyttede vi til Randers. Siden 2012 har BIRODAN været en del af Kosan Crisplant-gruppen. Efter 6 år i Aarhus er vi nu flyttet til House of MAKEEN Energy på Alsvej 21 i Randers, hvor vi har kontor og varelager. 

BIRODAN A/S forhandler udstyr og komponenter til industrigas, F-gas og ammoniak samt produkter til brænder-, kedel- og varmevekslerproduktion. Vores produktsortiment i pejleudstyr, termostater, termometre og manometre finder anvendelse inden for mange andre segmenter.  

Download vores salgsbetingelser (Dansk)

Download our sales terms (English)

KC ProSupply BIRODAN A/S

Alsvej 21
DK-8940  Randers SV
Danmark

Tlf: +45 8644 8734
Fax: +45 8644 8735
Email: mail@birodan.dk  / kcprosupply@makeenenergy.com

CVR nr. 27184979

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.